Qui és la fada?

Els meus orígens
Segons la partida de naixement soc una fada barcelonina trentaideuiunsquantsanyera que formo part d’una extensa família, majoritàriament masculina. La nostra llar era talment un esplai. A més de la iaia, els set germans, els pares i el periquito (el meu pare tenia aquesta mania d’acollir els ocellets engaviats de la rambla dels animals), sempre hi venien els amics de tots; crec que més d’un està inclòs en el llibre de família, censats a casa, segur. Estius al Montseny (a Viladrau), època d’escola pels llargs i alts passadissos del Sant Ignasi (i dic passadissos perquè era on habitualment em bellugava); per les barres de l’escola de dansa; pels faristols del conservatori del Liceu; per centres on feia de voluntària explicant contes a nens malalts, fent companyia a avis abandonats; …

Acadèmicament
Em vaig llicenciar en Filosofia i Lletres (Història) a la UAB i vaig obtenir el certificat d’aptitud pedagògica. I al llarg del temps m’he anat especialitzant en el món de la comunicació online i offline, en l’entorn web (usabilitat, guions i estructura), el posicionament a la xarxa (SEO), l’edició i redacció de textos i en la gestió de la informació en les xarxes socials.

A més de la formació específicament acadèmica, també m’he format en diferents àmbits: música (acadèmicament em va resultar massa sacrificat), dansa i monitoratge d’esplais.

Professionalment
Vaig estrenar-me en el món professional (de la meva professió, perquè en el món laboral ja feia temps que corria) com a professora de batxillerat i cicles formatius al col·legi Sant Ramon Nonat i després al Sagrat Cor de Sarrià. Més endavant vaig compaginar la docència amb la col·laboració com a tècnica en documentació a l’Institut de Noves Professions del Departament d’Ensenyament. Tot i que mai m’ha abandonat la vocació educadora, ja fa temps que la meva professió està orientada a la comunicació. Treballo en el Gabinet de Comunicació de Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

Un petit trocet del meu temps professional també l’ocupa l’organització d’actes i celebracions d’entitats i empreses i l’assesorament en temes relacionats amb l’entorn web. I col·laboro cada dilluns en el programa Notxa’s de nit” de Ràdio Argentona: els Notxa’s han donat “la veu” a la fada.

I de la vida…
Una abnegada fada-mare despistada, cantaire, contaire i dansaire. Cantaire perquè estic vinculada al món de la música pels cincs anys de la carrera de piano que vaig fer i perquè actualment formo part d’un cor de gospel; contaire, perquè des de ben petita que escrivia contes i que, de més gran he organitzat tallers per a nens a diferents entitats; i dansaire, perquè he estat molts anys vinculada amb el món de la dansa a nivell professional. Una perseverant implicada voluntària en l’entorn escolar (membre de l’ampa, consell escolar), en l’entorn del lleure educatiu però sobretot, una fada que té el fadauet sempre obert als amics, siguin petits, mitjans o grans.